Hikmet Uluğbay Ortaokulu

Vizyon: HİKMET ULUĞBAYİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: HİKMET ULUĞBAY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 9.00-15.10
Isınma: Kömür
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ulaşımlarını sağlamaktadırlar .
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0312 6283324

WEB - https://hikmetulubayortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şabanözü mahallesi POLATLI/ANKARA

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Polatlı ilçesi Şabanözü Mahallesindedir.Köy 40 hane kadardır.

Adres - Şabanözü mahallesi POLATLI/ANKARA

Ulaşım Polatlı -Ayaş karayolu üzerinde olan okulumuza ulaşımı öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla sağlamaktadırlar .

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Polatlı ilçesine 23 km.Ankara iline 97 km.